Økologi med Biobizz Light Mix

Jeg har altid prøvet at være så organisk som muligt hele mit liv, det har nok bare noget af at gøre med at jeg er opdraget sådan. Mine forældre har altid prøvet at købe økologisk når vi har handlet ind til aftensmad eller bare generelt. De var lidt hardcore faktisk fordi også selv når jeg skulle have tøj. Eller når de skulle så gik de meget op i hvis tøjet var bæredygtigt.

Økologi med Biobizz Light Mix

Så da jeg ville begynde og gro indendørs som en lille hygge hobby så sad det der økologisk mentalitet stadige inde i mig. Og er jo lige lidt nybegynder til dette her, men havde hørt om et mærke og det var faktisk økologisk overraskende nok. Troede ikke man ville kunne få det i denne her branche. Tænkte bare massere af kemisk lavede næring der så får planten til at blive kæmpestor.

Det var nok måske en god ide, jeg tog ned og snakkede med en professionel. Omkring hvad ville være bedst i forhold til min personlige holdning som er alt skal være økologisk. Jeg bor sådan lidt udenfor Århus så jeg valgte at tage ned til den lokale growshop. Som mange har anbefalet at jeg tog ned og snakkede med hvis jeg havde nogle spørgsmål omkring at have et grow.

En af de bedste oplvelser

Jeg tog så derned og der var en dejlig stemning dernede det var sådan hyggeligt og være dernede. Først og fremmest tænkte jeg bare lige jeg ville kigge lidt rundt før jeg spurgte om hjælp. Men det gik ikke særlig godt fordi lige da jeg trådte ind ad døren. Så var der en ung mand spurgte om hvad han kunne hjælpe mig med.

Sagde bare til ham ”jeg kigger lige lidt” og jeg skal nok lige kalde, hvis jeg havde brug for noget hjælp. Der gik ikke 5 min også følte jeg mig bare forvirret over alle de produkter der var.  Så var jeg nødt til at spørge om hjælp. Sagde til ham skal have alt til at starte op og der skal være økologisk.

Det er også sådan at du kan læse mere om trailere her – læs med her!

Det sådan han kunne anbefale som der var det bedste man kunne få som var økologisk var biobizz light mix. Og gødningen skulle man helst holde sig fra da det godt kunne være lidt svært at bruge som en nybegynder. Han fik sammensat et kæmpe kit til mig og snakket mig lidt ud af det økologiske halløj. Men kom nu ud derfra med et enkelt produkt som der var økologisk, og det altid noget.

Related Posts

Comments

Recent Stories

En god pullover dame det kan noget

Der er i dag mange der har brug for det her med en god pullover dame trøje, og det er noget som du skal...

Økologi med Biobizz Light Mix

Jeg har altid prøvet at være så organisk som muligt hele mit liv, det har nok bare noget af at gøre med at jeg...

En god trailer tilbud det kan bare alt

Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god og trailer der er på trailer tilbud, det er noget som...

Den bedste Skeptisk viden med vækstlys

Jeg har altid undret mig over hvilket lys der ville være bedst for mig. Jeg er typen der godt kan lide ting der fungerer...

En Tema fest nytår kan blive vild

Der er mange der i dag vælger at anskaffe sig en Tema fest nytår, når det først kommer til det her stykke og det...