Den bedste Skeptisk viden med vækstlys

Jeg har altid undret mig over hvilket lys der ville være bedst for mig. Jeg er typen der godt kan lide ting der fungerer godt, er nemt at bruge og ikke mindst så skal det altså også lige se lidt godt ud jo. Så efter at jeg har tænkt lidt over det, læst lidt på nettet omkring nogle fede lamper, så fandt jeg endelig nogle forskellige vækstlys jeg faktisk var ret interesseret i.

Den bedste Skeptisk viden med vækstlys

Efterfølgende valgte jeg så at tage ned i en growshop tæt på hvor jeg boede. De havde alle mulige forskellige lamper fra helt små til helt store. Og endda lamper der var så tynde man næsten skulle tro de var et stykke papir. Blev ligesom en lille dreng inde i en kæmpe slikbutik, jeg skulle næsten kigge på alle lamperne. Før jeg så faktisk valgte en jeg købte og tog med hjem.

Til min overraskelse så købte jeg tre forskellige lamper, to af dem kunne man koble sammen til en så man ville kunne få et større vækstlys areal. Det blev nogle superfede LED’er som jeg var rigtig tilfreds med selvom de var ret dyre. Den anden jeg købte, var en superfed HPS lampe. Jeg vidste ikke helt om jeg skulle købe den eller ej, men tænkte for mig selv. At jeg var nødt til at prøve at eksperimentere med hvilken der ville være bedst for mig.

Dog kan det her med en god temafest også noget – læs mere om det her!

En af de bedste belysninger i dag

Jeg tog hjem superglad fordi nu kunne jeg rigtige eksperimentere med de forskellige lamper, inderste inde håber jeg lidt at LED lampen er bedst fordi den ser bare mest “cool” ud. Kørte hjem så hurtigt som overhovedet muligt med mine skønne lamper, fik den ene sat op som var den jeg kunne lide mindst.

Det var HPS lampen, den var faktisk bare lige til at sætte op, supernemt osv. Jeg havde den oppe og køre igennem 2 forskellige høste bare for at få sådan en slags base line. Jeg skrev alle de problemer ned der så opstod, og der var faktisk ikke særlige mange, tog os billeder af hvor meget produkt/afkast jeg så fik og hvordan det så ud i forhold til krystallerne. Jeg kunne faktisk ikke havde været mere glad.

Men da jeg så begyndte og bruge LED lamperne så var det bare 1000 gange bedre end forventet. Så jeg begyndte at bruge LED lamperne hele tiden frem over, fordi det blev bare så godt hver gang jeg skulle til at høste. Jeg er bare blevet en total loyal LED fan. 

Related Posts

Comments

Recent Stories

En god pullover dame det kan noget

Der er i dag mange der har brug for det her med en god pullover dame trøje, og det er noget som du skal...

Økologi med Biobizz Light Mix

Jeg har altid prøvet at være så organisk som muligt hele mit liv, det har nok bare noget af at gøre med at jeg...

En god trailer tilbud det kan bare alt

Jeg kan med det samme sige dig, at det her med en god og trailer der er på trailer tilbud, det er noget som...

Den bedste Skeptisk viden med vækstlys

Jeg har altid undret mig over hvilket lys der ville være bedst for mig. Jeg er typen der godt kan lide ting der fungerer...

En Tema fest nytår kan blive vild

Der er mange der i dag vælger at anskaffe sig en Tema fest nytår, når det først kommer til det her stykke og det...